In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Fysiotherapie opleiding in Groningen. Daarna ben ik langere tijd werkzaam geweest als (bedrijfs)fysiotherapeute. Waarbij ik naast het behandelen van werkgerelateerde klachten ook adviezen gaf over werkhouding, bewegen en statiek.

In 2006 ben ik bij Fysiotherapie praktijk Norg begonnen met de zomerwaarnemingen en sinds 2008 ben ik de vaste waarneemster in de praktijk en werk ik op maandag- en donderdagmiddag. Binnen Fysiotherapie Norg behandel ik onder anderen fibromyalgie patiënten en cliënten van de verschillende zorgboerderijen in en om Norg.

In Januari 2009 heb ik mijn eigen praktijk voor massage, Re-Balanced geopend. Deze praktijk is vooral gericht op ontspannende massages.

Sinds kort ben ik ook werkzaam als fysiotherapeute bij Stichting De Zijlen. Een stichting die zich bezig houdt met het wonen, werken en de dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Met name het aanpassen en aanmeten van hulpmiddelen staat hierbij centraal. Daarnaast speelt het geven van scholing aan begeleiders een grote rol.

Email: info@fysiotherapienorg.nl
Contactformulier
Telefoon: 0592 – 613434

Maak een afspraak met ons

Wij helpen u graag verder.