november 07 2018 0Comment

Tijdelijke opname in een verpleeghuis gericht op revalidatie en ter reactivering

Revalideren betekent opnieuw een balans vinden, uw zelfredzaamheid weer zoveel mogelijk herwinnen. Of dat nu is na een operatie, na een val of als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, wij ondersteunen u in het hervinden van die balans.

Een tijdelijke opname gericht op revalidatie/reactivering in het verpleeghuis of korte duuropvang (KDO) is bedoeld voor ouderen die gedurende een bepaalde periode complexere en intensievere zorg en behandeling nodig hebben om later te kunnen terugkeren naar de eigen woonsituatie. Ervaring leert ons dat patiënten beter revalideren in hun eigen veilige omgeving. Fysiotherapie Norg levert deze zorg!

In uw eigen omgeving kunt u gebruik maken van onze fysiotherapeuten die zich hebben toegelegd op revalidatie van de ouder wordende mens.

Uw behandeling kan bestaan uit alleen fysiotherapie maar kan ook bestaan uit een bredere revalidatie waarbij we gebruik maken van onze logopediste en/of ergotherapeute. Daarnaast werken wij nauw samen met uw huisarts en thuiszorgorganisaties.

Het grote voordeel van uw revalidatie door de fysiotherapeut bij u uit de buurt is dat u niet voor revalidatie hoeft te reizen, het laatste deel van uw revalidatie eventueel bij ons op de praktijk kan plaatsvinden en dat wij uw omgeving, met al zijn mogelijkheden en onmogelijkheden goed kennen. Met andere woorden revalidatie op maat en we komen ook bij u thuis.

Uw revalidatie wordt vergoed door uw zorgverzekering. Vraag uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Mocht u vragen hebben over uw (aankomende) revalidatie dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0592-613434 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

  • Uw gegevens

denis