In juni 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen, de stad waar ik met veel plezier woon. Direct na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan en in januari 2018 ben ik in Norg aan het werk gekomen.

Voordat ik begon met de opleiding fysiotherapie heb ik mijzelf laten opleiden tot sportmasseur en sportverzorger bij de Nederlandse Brancheorganisatie voor Sportverzorgers en Masseurs. In dezelfde periode was ik ook werkzaam als fitness- en bootcampinstructeur.

Via verschillende (team)sporten zoals: voetbal, basketbal, handbal, klimmen en krachttraining heb ik sinds 2014 mijn passie gevonden in de sport CrossFit. Een sport waarin functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Als beweeg liefhebber weet ik hoe fijn het is om zonder klachten de dag door te komen en hoe frustrerend het kan zijn wanneer dit niet lukt. Met actieve therapie zorg ik er samen met jou voor dat jij jouw doelen bereikt. Educatie, zelfmanagement en het creëren van optimale belasting staan bij mij centraal.

Specialisaties:

Email: j.schoon@fysiotherapienorg.nl
Contactformulier
Telefoon: 0592 – 613434

Maak een afspraak met ons

Wij helpen u graag verder.