januari 18 2016 0Comment

Nieuwe website Fysiotherapie Norg

Met trots presenteert Fysiotherapie Norg zijn nieuwe website. De fysiotherapie staat niet stil. Als praktijk proberen wij op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op ons gebied. Dit door middel van scholingen, symposia en bijeenkomsten. Via deze site willen wij u informatie geven over de verschillende behandelmogelijkheden die wij te bieden hebben.

Met het aantrekken van twee nieuwe krachten binnen het team Fysiotherapie Norg heeft de praktijk aan de Roeghoornweg in Norg een nog breder kennisgebied en behandelmogelijkheden te bieden aan onze patiënten. Menig patiënt heeft al kennis gemaakt met Petra Mooten-Bakker.

Petra is vanaf 1998 werkzaam in verschillende praktijken en gezondheidscentra. Vanuit haar specialisaties is zij verantwoordelijk voor de behandelingen op het gebied van COPD en astma, Hart-en vaatziekten, waarbij een opname in het Claudicatio Netwerk, Geriatrie, Orthopedische- en Neurologische revalidatie.

Deze behandelingen vinden plaats in de praktijk of zij komt bij de patiënt aan huis. Nadrukkelijk wordt de samenwerking gezocht met huisartsen, de diëtiste, specialisten, verpleegkundigen, de logopediste, ergotherapeuten en wijkverpleging. Deze worden aangeboden voor zowel individuen als in groepsverband. Naast haar specialisaties is Petra natuurlijk ook allround fysiotherapeut.

Dennis heeft zijn specialisatie gevonden in de sport, sportgerelateerde blessures en de behandeling hiervan met oefentherapie, medische fitness, medical taping en dry needling. Voor het nauwkeurig kunnen diagnosticeren van klachten wordt regelmatig een beroep gedaan op een collega die voor ons echografische onderzoeken uitvoert. Naast deze samenwerking hebben we nauwe contacten met het BeweegDorpNorg, Norger Tennis Vereniging , Loopsport Norg en voetbalvereniging GOMOS. Fysiotherapie Norg heeft zijn werkzaamheden buiten Norg uitgebreid in de vorm van een samenwerking met Martin Veenhuizen van MV Mooves in Tynaarlo. Dennis is natuurlijk ook allround fysiotherapeut.

Samen met de kennis en ervaring in de Functionele Manuele Therapie, Medisch Tapen, Medische fitness en onze rugscholing RRS die al aanwezig is en dat wat Petra en Dennis brengen biedt Fysiotherapie Norg een breed scala aan behandelmethodes en ervaring om het samen met de patiënt opgestelde doel te bereiken.

denis