Na de opleiding Fysiotherapie te hebben afgerond in Nijmegen ben ik in 1998 gestart met werken als fysiotherapeut. De eerste jaren heb ik in verschillende eerstelijns fysiotherapiepraktijken gewerkt in Gelderland en daarna in Amsterdam.

In 2004 ben ik naar Drenthe verhuisd en sindsdien woon ik met mijn gezin in Assen. Ik ben inmiddels een ervaren allrounder en de laatste 10 jaar heb ik me steeds meer gespecialiseerd in complexere problematieken en het behandelen van de ouder wordende mens. Vaak speelt er niet 1 ziekte of stoornis maar zijn er meer factoren die meespelen. Ook preventie van vallen en verbeteren van leefstijl zijn mijn aandachtsgebieden. Een actieve benadering en behandeling behoort dan ook tot mijn kernactiviteiten.

Sinds 2014 werk ik bij Peter Bertram in de praktijk en verzorg ik de behandelingen op het gebied van:

Ik werk o.a. samen met thuiszorginstanties, huisartsen, specialisten, praktijkondersteuners, logopedisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen. U kunt bij mij zowel individuele- als groepstherapie volgen. Ik werk zowel op de praktijk als aan huis.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Email: p.mooten@fysiotherapienorg.nl
Contactformulier
Telefoon: 0592 – 613434

Maak een afspraak met ons

Wij helpen u graag verder.